Magazine

Revista Albdreams
43719 Van Dyke Ave. Sterling Heights, MI
48314
,

“ENDËRRAT SHQIPTARE” NGA 26.NENTOR. 2004
Revista online me lajme, komente dhe analiza.

http://www.albdreams.net
(586) 231-9621
Revista DEBATI
,

Revista online e cila realizon komunikimin e dyanshem me lexuesit, duke konsideruar si shume te rendesishme opinionet dhe komentet e tyre.

http://www.debati.us